Κέρδισε Coins, Ψωνίζοντας!

 

Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό συμπληρώνοντας email και password και ξεκινήστε τις αγορές, απολαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια.
Με κάθε αγορά, που πραγματοποιείτε, κερδίζετε coins τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε θέλετε!

 

 • Για να επωφεληθείτε της εξαργύρωσης των coins θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος στον ιστότοπο του nino.gr δημιουργώντας νέο λογαριασμό.
 • Εάν είστε ήδη μέλος του e-shop συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, καταχωρείστε τις παραγγελίες σας και επωφεληθείτε της δυνατότητας εξαργύρωσης coins.

 

Η συμμετοχή των πελατών μας του e-shop , δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε επιβάρυνσή τους. Οι πελάτες μας επωφελούνται της εξαργύρωσης coins δωρεάν και εφόσον το επιθυμούν.

 

Η συμμετοχή των πελατών στην χρήση Coins προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

 

Απλά Ακολουθήστε Τα Βήματα:

 1. Κάντε εγγραφή λογαριασμού
 2. Συνδεθείτε
 3. Βάλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο καλάθι
 4. Ολοκληρώστε παραγγελία και κερδίστε αυτόματα coins
 5. Εξαργυρώστε τα coins όποτε θέλετε, αφαιρώντας την αξία τους από το καλάθι σας, συμπληρώνοντας στο αντίστοιχο πεδίο τα coins χωρίς κενά, κόμμα (,) ή τελεία (.)
 6. Μάθετε πόσα coins έχετε κάθε φορά που συνδέεστε στο λογαριασμό σας

 

Δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό έχετε επιπλέον προνόμια όπως:

 • Bonus 1000 Coins εγγραφής λογαριασμού
 • Να Μαθαίνετε τα τελευταία νέα μας
 • Να Προλαβαίνετε τις προσφορές μας
 • Να Ενημερώνεστε για τους διαγωνισμούς μας
 • Να Ελέγχετε το ιστορικό των παραγγελιών σας
 • Να Επεξεργάζεστε τα στοιχεία σας
 • Να Αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας προϊόντα
 • Να Προσωποποιείτε την πληροφορία και τις υπηρεσίες, για τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε

-> Κάντε την εγγραφή σας!

 

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεων Συμμετοχής Στο Πρόγραμμα Συλλογής Coins

 

Για κάθε ευρώ της παραγγελίας σας κερδίζετε 5 coins [π.χ. παραγγέλλοντας προϊόντα συνολικής αξίας 50€, κερδίζετε άμεσα (50×5) 250 coins] ενώ υπάρχουν και προϊόντα που σας χαρίζουν διπλά ή τριπλά coins.

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε δική σας ενέργεια για να κερδίσετε coins, εφόσον παραγγέλνετε όντας συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας.

Τα coins που κερδίζετε αθροίζονται αυτόματα με τα coins που έχετε ήδη συγκεντρώσει και παραμένουν διαθέσιμα για εξαργύρωση όποτε εσείς το αποφασίσετε. Μπορείτε να εξαργυρώνετε κάθε φορά ανά 500 coins σε οποιαδήποτε παραγγελία σας.

 

Για να εξαργυρώσετε τα coins σας απλώς αναγράψτε με αριθμητικούς χαρακτήρες στο πεδίο: «Εφαρμογή Έκπτωσης», τα coins που θέλετε να εξαργυρώσετε και μάθετε αμέσως το ύψος της έκπτωσης που θα λάβετε στην παραγγελία που μόλις καταχωρήσατε.

 

Το ανώτερο πεδίο εμφανίζεται στην οθόνη που ακολουθεί όταν πατήσετε την επιλογή «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ». Ειδική ένδειξη ακριβώς από πάνω θα σας ενημερώνει για τα διαθέσιμα coins σας. Μπορείτε να εξαργυρώσετε όλα τα coins σας ή ένα μέρος αυτών οι οποίοι θα αφαιρεθούν από το σύνολο των coins σας. Αφού καταχωρήσετε τα αναγκαία στοιχεία για την παραγγελία σας, αναγράψτε τα coins που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε και πατήστε συνέχεια ώστε να αφαιρεθούν άμεσα από το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

 

Τα coins που συγκεντρώνετε αντιστοιχούν σε ανάλογη έκπτωση σε ευρώ από τις επόμενες παραγγελίες σας (στις οποίες θα επιλέξετε να τα εξαργυρώσετε). Η μετατροπή των κερδισμένων coins σε ευρώ γίνεται με την αναλογία πόντοι δια του 500, ήτοι στο ανωτέρω παράδειγμά μας εξαργυρώνοντας τα 500 coins σας θα λάβετε έκπτωση (500/500) 1,0 €. Τα ποσά που αφαιρούνται από το κόστος της παραγγελίας σας υπολογίζονται με στρογγυλοποίηση.

 

Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε χρονικός περιορισμός για τη χρήση των coins σας.

Μοναδική περίπτωση απώλειας των coins σας, υπάρχει σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας από το e-shop μας.

Επισημαίνεται ότι τα coins που έχετε συγκεντρώσει δεν ανταλλάσσονται σε καμία περίπτωση με μετρητά χρήματα, ακόμα και μετά τη διακοπή της υπηρεσίας.

Σε περίπτωση τερματισμού του coins, τα μη εξαργυρωμένα coins σας διαγράφονται και ουδεμία απαίτηση διατηρείτε για αυτούς έναντι του e-shop.

 

Η συλλογή των coins ξεκινάει από την έναρξη της υπηρεσίας coins και δεν δίνονται αναδρομικά για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί πριν την δημιουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή υπαναχώρησης, τα coins που αντιστοιχούν σε αυτήν αφαιρούνται από το σύνολο των coins που έχετε συγκεντρώσει, εφόσον έχουν ήδη προστεθεί, διαφορετικά δεν προστίθενται.

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τα coins σας, εφόσον έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, πατώντας στην ένδειξη «Coins» στην ενότητα του λογαριασμού σας.

 

Το nino.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους όρους του coins και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των μελών στην υπηρεσία «coins».

 

Μόνη η ανάρτηση στον παρόντα δικτυακό χώρο, αρκεί για να τεθεί σε ισχύ οποιοσδήποτε νέος όρος και προϋπόθεση, ή τροποποίηση ή κατάργηση ήδη υπάρχοντος όρου και προϋπόθεσης συμμετοχής.

 

Το nino.gr, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της υπηρεσίας και αφαίρεσης των coins από τον λογαριασμό μέλους που παρεμβαίνει στην υπηρεσία (ή για λογαριασμό του οποίου διενεργείτε παρέμβαση), με τη χρήση οποιουδήποτε μηχανισμού, κακόβουλου ή μη λογισμικού, διαδικασία ηλεκτρονική ή μη, ικανών να επηρεάσουν, βλάψουν, αναστείλουν, διακόψουν, αλλοιώσουν και γενικά παρεμποδίσουν την ομαλή παροχή της υπηρεσίας, τον υπολογισμό των coins οιουδήποτε μέλους και γενικά επιφέρουν παράνομες ή/και επιζήμιες συνέπειες.

 

Το nino.gr επιφυλάσσεται να επιδιώξει την ανόρθωση των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν σε αυτό από παράνομες/παράτυπες συμπεριφορές όπως οι ανωτέρω ενδεικτικά περιγραφόμενες καθώς και την ποινική δίωξη του υπευθύνου.

 

Πολιτική Ορθής Χρήσης: Το nino.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει πόντους, σε περίπτωση σε περίπτωση αποδεδειγμένης απάτης.